A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Despre noi - Paratrasnete – Romind

Despre noi

ROMIND T&G creat in 1993 cu capital privat 100% romanesc, este lider national in productia si distributia de echipamente pentru protectia la risc electric.

Incepand din anul 2004, ROMIND T&G este importator direct si unic distribuitor pentru Romania al firmei franceze FRANKLIN FRANCE - cunoscut producator de paratrasnete clasice (tija Franklin), cu dispozitiv de amorsare (PDA) si diverse echipamente de protectie impotriva trasnetelor.

De acemenea, din anul 2008 suntem importatori si distribuitori ai firmei franceze Lightning Protection Systems France (LPS).

Printre clientii nostri se numara cunoscute companii din domeniul industrial, sedii de banci si firme din industria hoteliera, precum si numeroase companii de constructii.

Va oferim nu numai echipamentele necesare ci si consultanta in ceea ce priveste alegerea paratrasnetelor si a componentelor necesare pentru realizarea unei instalatii complete de protectie impotriva trasnetului.

Paratrasnetul cu dispozitiv de amorsare este o solutie eficienta si necostisitoare de protectie impotriva trasnetului, asigurand raze mari de protectie la inaltimi mici de montare.